Dooley’s Liquorice Cream Liqueur 15% 0.7 l

18.99

Dooley’s Liquorice Cream Liqueur on herkullinen kermalikööri, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla makean lakritsin ja täyteläisen kerman maut. Tämä 15 % alkoholipitoisuuden omaava juoma tarjoaa pehmeän ja samettisen makuelämyksen, jossa lakritsin aromit korostuvat ja täydentävät kermaista koostumusta.

Dooley’s Liquorice Cream Liqueur on erinomainen sellaisenaan jäiden kera nautittavaksi tai osana erilaisia cocktaileja ja jälkiruokia. Se sopii myös täydellisesti jälkiruoan kanssa tai makean hetken kruunuksi.

Varastossa

Dooley's Liquorice Cream Liqueur on herkullinen kermalikööri, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla makean lakritsin ja täyteläisen kerman maut. Tämä 15 % alkoholipitoisuuden omaava juoma tarjoaa pehmeän ja samettisen makuelämyksen, jossa lakritsin aromit korostuvat ja täydentävät kermaista koostumusta.

Dooley's Liquorice Cream Liqueur on erinomainen sellaisenaan jäiden kera nautittavaksi tai osana erilaisia cocktaileja ja jälkiruokia. Se sopii myös täydellisesti jälkiruoan kanssa tai makean hetken kruunuksi.
Warehouse:Germany
Tuotetunnus (SKU): de-4004752298025 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Product Description

Category, ,
SKUde-4004752298025
Country