Onikishi Japanese Blended Whiskey Demon Knight 43% 0.7 l

29.99

Onikishi Japanese Blended Whiskey Demon Knight

Onikishi Japanese Blended Whiskey "Demon Knight" on eloisa ja monimutkainen japanilainen sekoitusviski, joka kuvastaa Japanin perinteitä ja innovatiivista viskinvalmistustaitoa. Tämä viski on saanut inspiraationsa Japanin samuraitaistelijoiden rohkeudesta ja voimasta, mikä heijastuu sen nimeen ja karakteristiseen makuprofiiliin.

"Demon Knight" on valmistettu yhdistämällä huolellisesti valikoidut tisleet Japanin eri alueilta, luoden harmonisen ja tasapainoisen viskin, joka on sekä rikas että monivivahteinen. Sen maussa korostuu tyylikäs yhdistelmä makeaa vaniljaa, raikasta hedelmäisyyttä ja kevyttä turpeisuutta. Makuja täydentävät hienovaraiset mausteiset sävyt ja kevyt savuisuus, jotka yhdessä luovat syvyyttä ja pitkäkestoista jälkimakua.

Onikishi "Demon Knight" tarjoaa pehmeän ja silkisen suutuntuman, mikä tekee siitä nautinnollisen ja helposti lähestyttävän. Sen aromiprofiili on monikerroksinen, jossa hentoja kukkaisia ja puumaisia nuotteja sekoittuu hienosti yhteen perinteisten japanilaisten viskien tyylillä.

Onikishi Japanese Blended Whiskey Demon Knight

Onikishi Japanese Blended Whiskey “Demon Knight” on eloisa ja monimutkainen japanilainen sekoitusviski, joka kuvastaa Japanin perinteitä ja innovatiivista viskinvalmistustaitoa. Tämä viski on saanut inspiraationsa Japanin samuraitaistelijoiden rohkeudesta ja voimasta, mikä heijastuu sen nimeen ja karakteristiseen makuprofiiliin.

“Demon Knight” on valmistettu yhdistämällä huolellisesti valikoidut tisleet Japanin eri alueilta, luoden harmonisen ja tasapainoisen viskin, joka on sekä rikas että monivivahteinen. Sen maussa korostuu tyylikäs yhdistelmä makeaa vaniljaa, raikasta hedelmäisyyttä ja kevyttä turpeisuutta. Makuja täydentävät hienovaraiset mausteiset sävyt ja kevyt savuisuus, jotka yhdessä luovat syvyyttä ja pitkäkestoista jälkimakua.

Onikishi “Demon Knight” tarjoaa pehmeän ja silkisen suutuntuman, mikä tekee siitä nautinnollisen ja helposti lähestyttävän. Sen aromiprofiili on monikerroksinen, jossa hentoja kukkaisia ja puumaisia nuotteja sekoittuu hienosti yhteen perinteisten japanilaisten viskien tyylillä.

Varasto loppu

Ilmoita minulle, kun varastoa on saatavilla

Tuotetunnus (SKU): de-0766008993354 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Product Description

Category, , ,
SKUde-0766008993354
Country