Jack Daniel’s Blonded 50% 0.7 l

29.99

Jack Daniel's Blonded

Jack Daniel's Blonded on uusi ja innovatiivinen lisäys ikonisen Jack Daniel's -viskibrändin valikoimaan. Tämä tarjoaa erilaisen otteen tuttuun Jack Daniel's -profiiliin, käyttäen valkotammitynnyreitä viskin kypsytysprosessissa, mikä on epätavallista perinteisemmille tummille viskeille. Valkotammi antaa viskille kevyemmän, vaaleamman värin ja tuoreen makuvivahteen, mistä nimi "Blonded" juontuu.

Jack Daniel's Blonded säilyttää perinteisen Jack Daniel's -viskin ominaispiirteet, kuten pehmeyden ja tunnistettavat aromit, mutta lisää siihen uusia, kevyempiä ja raikkaita elementtejä. Maku sisältää viitteitä vaniljasta, hunajasta ja tuoreista hedelmistä, jotka yhdistyvät harmonisesti Jack Daniel'sille ominaiseen hieman savuiseen ja tammeen syvyyteen.

Tämä viski sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat Jack Daniel'sin perinteistä makua mutta etsivät uusia makuelämyksiä. Blonded on ihanteellinen nautittavaksi puhtaana tai kevyiden cocktaileiden osana, joissa sen ainutlaatuiset aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Jack Daniel’s Blonded

Jack Daniel’s Blonded on uusi ja innovatiivinen lisäys ikonisen Jack Daniel’s -viskibrändin valikoimaan. Tämä tarjoaa erilaisen otteen tuttuun Jack Daniel’s -profiiliin, käyttäen valkotammitynnyreitä viskin kypsytysprosessissa, mikä on epätavallista perinteisemmille tummille viskeille. Valkotammi antaa viskille kevyemmän, vaaleamman värin ja tuoreen makuvivahteen, mistä nimi “Blonded” juontuu.

Jack Daniel’s Blonded säilyttää perinteisen Jack Daniel’s -viskin ominaispiirteet, kuten pehmeyden ja tunnistettavat aromit, mutta lisää siihen uusia, kevyempiä ja raikkaita elementtejä. Maku sisältää viitteitä vaniljasta, hunajasta ja tuoreista hedelmistä, jotka yhdistyvät harmonisesti Jack Daniel’sille ominaiseen hieman savuiseen ja tammeen syvyyteen.

Tämä viski sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat Jack Daniel’sin perinteistä makua mutta etsivät uusia makuelämyksiä. Blonded on ihanteellinen nautittavaksi puhtaana tai kevyiden cocktaileiden osana, joissa sen ainutlaatuiset aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Varasto loppu

Ilmoita minulle, kun varastoa on saatavilla

Tuotetunnus (SKU): de-5099873023358 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Product Description

Category, , ,
SKUde-5099873023358
Country